بروزرسانی: 04 دی 1404
7 کتاب آشپزی ایرانی برای تهیه غذاهای اصیل و محلی تاپترین
7 کتاب آشپزی ایرانی برای تهیه غذاهای اصیل و محلی تاپترین
نیم ساعت قبل از پخت کباب، مقداری آب لیمو ترش تازه و نمک به گوشت و مرغ ها اضافه کنید. سپس آب آن را خالی کنید و برنج را به همراه نمک در قابلمه ماش (و آب ماش) بریزید. در همین حین، پیاز خرد شده را در یک تابه در روغن تفت دهید تا خوب طلایی و سرخ شود.
- پیشنهاد می کنیم برای این کار در یکی از اقامتگاه های نوشهر بمانید.
- محبوب ترین غذاهای رستوران باتیس استیک های فوق العاده، پاستاها، پیتزاهای پخت شده در تنور سنگی و کوفته کباب ترکی هایش است.
- در کنار قیمه نثار، آش دوغ نیز جزو معروف ترین غذای های محلی قزوین است.
- در ادامه به معرفی 10 دسر ایرانی و تاریخچه آن ها می پردازیم.
- برای تهیه این غذا از ماهی بی استخوان، سبزی های معطر و تمبرهندی استفاده می کنند.
جنوب كشور در “ایران” به دلیل آب و هوای گرم و مرطوب خود، سالانه مسافران بسیاری را به ویژه در فصل پاییز و زمستان و همچنین ایام نوروز به خود می بیند. نزدیكی به دریا از یك طرف و گرم بودن این مناطق از طرف دیگر باعث شده كه استفاده از ادویه های مخصوص و خوش عطر و همچنین غذاهای دریایی در این مناطق رواج بسیاری پیدا كنند. تمام استان های جنوب كشور از “خوزستان” گرفته تا “هرمزگان” و “بوشهر” و همچنین جنوب استان “سیستان و بلوچستان” مهد خوشمزه ترین غذاها به ویژه غذاهای دریایی می باشد. در ادامه شما را با 10 غذای معروف در جنوب كشور آشنا كرده و نمونه هایی از بهترین رستوران های این مناطق را برای تجربه طعم واقعی این غذاها در سفر به این استان ها را به شما معرفی می كنیم. خورش آلوچه با مرغ ، یکی از اصیل ترین غذاهای زنجان به شمار می رود که طعم بی نظیرش را مدیون آلوهای محلی و خوش طعم آن است.
خورشت بامیه ایلام
پیچک، گیاهی با برگ های بلند با انتهای سفیدرنگ است و طعمی تند و تیز دارد. استان قزوین، یکی از قدیمی ترین استان های مرکزی کشور است که قدمت و ریشه آن به دوره ساسانی برمی شود. در ادامه پیاز داغ و خلال نارنج را در تابه بریزید و برای یک دقیقه با هویج ها تفت دهید.
طرز تهیه آش ترخینه (کرمانشاه)
این غذا از ترکیب گوشت گاو یا بره با ترخون، گیلاس، پیاز، سیر و ادویه تهیه می شود. چاکاپولی، یکی از بهترین غذاهای گرجستان است که در فصل بهار طبخ می شود، چراکه گیلاس نارس در بهار فراوان است. نکته ای که نباید موقع سفارش چاکاپولی فراموش کنید این است که در طبخ این غذا از آب انگور استفاده می شود و به همین دلیل هم این غذا در دسته غذاهای حلال قرار نمی گیرد. خیلی سریع و راحت آماده می شود و همراه با ماست محلی طعم جذابی پیدا می کند. در ترکیبات کدو بره، برخلاف اسمی که دارد، اصلاً گوشت به کار نرفته است.
دامپروی یکی از مشاغل اصلی در استان سیستان و بلوچستان است و به همین خاطر در بیشتر غذاهای محلی این استان از فرآورده های دامی استفاده می شود. دوغ پا یکی از خورشت های محلی استان سیستان و بلوچستان است و همان طور که از نامش پیدا است، ماده اصلی برای پخت آن دوغ است. برای پخت خورشت دوغ پا به لپه، پیاز و ادویه جات در کنار دوغ نیاز است. این خورشت خوش طعم و متفاوت با برنج به شکل کته یا آبکش سرو می شود. این غذا از غذاهای سنتی ایرانی است که در همه جا طرفدار دارد و همه مزه آن را در طعم های مختلف چشیده اند. مواد اولیه برای پخت آش رشته، لوبیاچیتی، نخود، عدس، لوبیا سفید، رشته آش، پیازداغ، سیرداغ، نعنا داغ و کشک است.