بروزرسانی: 04 دی 1404
غذاهای سنتی کیش که سخت پسندان را نیز راضی می کند! قاصدک 24
غذاهای سنتی کیش که سخت پسندان را نیز راضی می کند! قاصدک 24
علت نام گذاری این غذا استفاده از ریشه ای شبیه به هویج است که طعم شیرینی دارد و ریشه این گیاه با گوشت چرخ کرده، شیره، سرکه، آرد نخودچی، پیاز و ادویه ترکیب شده و در یک سس خوشمزه پخته می شود. خوردن این غذا در یک اغذیه فروشی خیابانی از جمله کارهایی لذت بخشی است که می تواند سفرتان را خاطره انگیزتر از قبل کند. این غذا در چند شهر مختلف و با سبک و سیاق های مختلفی پخته می شود اما یکی از لذیذترین کله جوش ها برای اصفهانی هاست و از بهترین غذاهای سنتی و محلی اصفهان هست. این غذا نه فقط یکی از بهترین غذاهای سنتی و محلی اصفهان بلکه غذایی بسیار مقوی و سالم است که به خاطر وجود کشک فراوان سرشار از کلسیم می باشد. یکی از رسم های قدیمی در بیشتر شهرهای ایران پختن آش دندونی برای کودکی است که اولین دندانش در حال رشد است. بعضی از مردم عقیده دارند اگر اطرافیان کودک این آش را بخورند باعث می شود درد کمتری حس کند و راحت تر دندان در بیاورد.
- لوبیا کباب یک وعده صبحانه فوق العاده است که با کباب کوبیده یا گوشت روی زغال درست می شود و سپس آن را در خوراک لوبیا می ریزند.
- اگر از طرفداران پروپاقرص انواع آش هستید، حتما آش ترش محلی رشت را امتحان کنید.
- قطعا هیچکس بهتر از اهالی یک شهر نمی تواند معرف فرهنگ و تاریخ یا جاذبه های گردشگری و مراکز خرید آن شهر باشد.
- بنابراین اگر گیاهخوار هستید یا رژیم لاغری خاصی را دنبال می کنید، در سفر به مازندران این غذا را با خیال راحت بخورید چون کاملاً بر پایه سبزیجات طبخ می \u200e شود.
غذاهایی که طعم آن تا مدت ها در خاطرشان مانده و دوباره آن ها را به سمت گیلان می کشاند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید استان گیلان بیش از 220 نوع غذای محلی دارد. اگر دوست دارید با تعدادی از غذاهای خوشمزه این استان آشنا شوید، ادامه مطلب را دنبال کنید تا بهترین غذاهای گیلان را بشناسید. اشکنه از غذاهای قمی است که در گذشته پای ثابت سفره ایرانی ها بوده و در هر شهری طرز تهیه آن با شهرهای دیگر تفاوتی اساسی داشته. در استان قم نوعی اشکنه به نام اشکنه سیب زمینی پخته می شود که از غذاهای سنتی این استان است.
آدرس رستوران دامون نوشهر
بنابراین این غذای ایرانی خوشمزه هم می تواند یک خورش ایرانی باشد و هم جای خودش را در میان لیست انواع غذای ایرانی با برنج باز کند. قدیمی ها «اشکنه» را به عنوان یک غذای ایرانی نونی خوشمزه می شناسند که آن را به عنوان غذای ساده برای شام یا ناهار هم درست می کنند. برای طرز تهیه اشکنه زمان کمی لازم است و با مواد ساده ای هم درست می شود. در فهرست غذاهای ایرانی «آبگوشت بز قورمه» از غذاهای محلی کرمانی هاست. معمولا کرمانی ها در طرز تهیه بز قورمه از گوشت بزغاله استفاده می کنند. اسم این غذا هم مانند اسم انواع غذاهای ایرانی دیگر، از مدل به عمل آوردن گوشت این غذا گرفته شده است.
انواع دسر و پیش غذای مازندرانی
انواع غذاهای سنتی شمالی و غذاهای ایرانی و فرنگی در منوی این رستوران به چشم می خورند. ماهی قزل آلا و جوجه رشتی جزو غذاهای پرطرفدار این رستوران هستند که امتحان کردنشان را به شما پیشنهاد می کنیم. این غذای خوشمزه مازندرانی از ترکیب کدو حلوایی، پیاز، گوشت چرخ کرده، برنج و انواع ادویه درست می شود و یک ترکیب خاص و خوشمزه است که پیشنهاد می کنیم حتما یک بار هم که شده تستش کنید.
اهالی آذربایجان غربی در روزهای سرد سال و فصل زمستان این سوپ بسیار مقوی و لذیذ را بیشتر درست می کنند. منظور از چنگال در نام این غذا، وسیله غذا خوردن نیست، بلکه هدف از چنگال انگشتان دست است که باید برای تهیه این غذا از آن ها استفاده کرد. در شهر مشهد تعداد زیادی از مهاجران افغان زندگی می کنند و همین موضوع باعث شده که یکی از شیرینی های رایج افغانستان یعنی چنگالی در مشهد هم پخته شود. مثل کوفته های یزدی که چند نوع داشتند، قلیه های یزدی هم انواع مختلفی دارند. قلیه کدوتنبل و قلیه سیب زمینی 2 نوع از قلیه های معروف یزدی هستند که در خانه تمام یزدی ها پخته می شوند. در کل این کوفته ها شبیه همان کوفته تبریزی هستند با این تفاوت که در هر کدام یکی از مواد اولیه متفاوت است و این موضوع را می توان از نام آن ها هم فهمید.