بروزرسانی: 04 دی 1404
غذاهای ایرانی لیست 65 غذای ایرانی خوشمزه و جدید مجله کوروش
غذاهای ایرانی لیست 65 غذای ایرانی خوشمزه و جدید مجله کوروش
درباره مشگین شهر، مقصد خنک تابستانی اردبیل در مجله جاجیگا بخوانید. دلمه اکثرا به عنوان پیش غذا سرو می شود و حسابی اشتهایتان را باز می کند. از اسم خورش هویج معلوم است که باید خورش خوش آب و رنگی باشد. در نهایت هم با اجاره سوئیت و آپارتمان مبله در مشهد از گشت و گذار چند روزه در این شهر لذت ببرید. درباره سفر به سوادکوه و ییلاق آلاشت در مجله جاجیگا بخوانید.
- می توانید برای خواندن ادامه طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی و تاریخچه جالب این غذای خوشمزه به مقاله طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی مراجعه کنید.
- ته چین را در قابلمه ی نچسب تهیه می کنند که به راحتی قابل برگشتن باشد و در هنگام سرو ته دیگ کاملی داشته باشیم.
- در این آش انواع حبوبات نظیر لوبیا قزمز، عدس و نخود، برنج و دوغ چکیده می ریزند.
- سعی کردیم در معرفی این لیست غذا های ایرانی، به نکات بالا توجه کرده و به گزینه های متنوعی اشاره کنیم.
این آش در محرم طرفداران زیادی دارد و انتخاب بسیاری از افراد برای غذاهای نذری است. مواد لازم آش گندم شامل گوشت گوسفندی، بلغور گندم، عدس، نخود، لوبیا قرمز، پیاز و ادویه می شود. برای طعم بهتر و خوشبوترشدن این آش می توانید از دنبه، دارچین، ادویه کاری و کمی جوز هندی استفاده کنید. ناگفته نماند از آنجایی که غلظت آش گندم تقریبا مشابه حلیم است؛ اجازه دهید غذا خوب جا بیفتد و آبکی نباشد. در این مطلب ابتدا لیست غذاهای ایرانی متداول و بعد از آن لیست غذا های ایرانی محلی به تفکیک مناطق مختلف جمع آوری شده است.
پرطرفدارترین غذاهای ایرانی – انواع خورش
میدونستید فرنی هم برای صبحانه عالیه؟ شیر که در فرنی حسابی غلیظ شده پروتئین مورد نیاز بدن رو تأمین میکنه و ترکیبش به همراه کربوهیدرات موجود در آرد برنج شما رو سیر نگه میداره. در کل بهتره فرنی رو بدون شکر یا با شکر خیلی کم تهیه کنید و موقع سرو کمی شیره یا عسل بهش اضافه کنید. غذایی با قارچ درست کردید و قارچ اضافه اومده؟ این یه فرصت عالیه برای تهیه صبحانه ای خاص و خوشمزه.
۱- رولت تخم مرغ و سبزیجات کره ای
حلوا اوماج (اوماج حالواسی) یا همان حلوای اردبیلی حلوای سنتی شهر اردبیل است که در مراسم نذری و ماه محرم و رمضان و سایر روزهای سال برای مصرف خانگی پخته می شود. حلوای اوماج در استان های آذربایجان شرقی و غربی هم یک حلوای مرسوم است و تبریزی ها، زنجانی ها، گرگانی ها و اهالی شهر ارومیه هم درست می کنند. همان طور که گفتیم پخت فسنجان به چندین روش مختلف امکان پذیر است. به عنوان مثال بسیاری از افراد در پخت این خورشت از رب گوجه فرنگی استفاده نمی کنند. بنا به سلیقه خود لوبیا را انتخاب نموده و در قابلمه می ریزیم، پس از آن آب خورشت را اضافه می کنیم و می گذاریم خورشت به مدت 1 ساعت بپزد. پس از گذشت این زمان، سبزی قرمه سبزی را که از قبل خرد و سرخ کرده به آن اضافه می کنیم و مدت 3 الی 4 ساعت دیگر روی شعله کم می گذاریم خورشت ما بپزد.
۴- شامی گیلانی یا شامی رشتی
غذای خوشمزه ی " ترشه واش " طعم ترش مزه ای دارد و از ترکیب گیاه ترشه واش، سبزیجات، مرغ، بادمجان، رب آلوچه انار طبخ می شود. پلا کباب از غذاهای مجلسی گیلان به شمار می رود که گیلانی ها علاقه بسیار زیادی به این غذا دارند. از موادی که در این غذا به کار می رود می توان به باقالی خشک یا تازه، تخم ماهی شور (اشپل)، پیاز، گردو اشاره کرد. همانطور که از اسم این غذا پیدا است با کته برنج سرو می شود. پیشنهاد میکنیم این غذای خوشمزه را حداقل برای یک بار هم که شده امتحان کنید.